Skip to main content

Börja dagen med frukost och onlinediskussioner om hälsa och inomhusklimat!

Vi spenderar 90 % av vår tid inomhus. Men hur ofta tänker du på inomhusluft? Och vet du verkligen hur om ditt inomhusklimat är bra eller dåligt?

Seminariet belyser hur viktigt bra inomhusklimat är för vår hälsa och prestation. Fakta från studier kommer att presenteras, tips på vad du kan göra för att förbättra ditt inomhusklimat och vad du kan kräva av ett bra ventilations-/inneklimatsystem för att skapa ett hållbart inomhusklimat.

Visste du att din förmåga att förstå och använda information kan öka med 172 % i en bra inomhusmiljö? Det finns alltså enorma möjligheter till ökad produktivitet på kontoret och bättre lärande för skolbarn.

Personal från Lindab Innovation Hub guidar dig genom webbinariet och svarar på dinafrågor.

Vi ser fram emot att möta dig online!

Anmäl dig via biljettlänken.