Skip to main content

Kom och ta en fika med oss, få möjlighet att testa vår klimatkammare där du kan uppleva bra och dålig luft i realtid. Dessutom presentertar vi lärdomarna av projektet ”Air2Learn” där vi tillsammans med Pingday monitorerar en skola i Helsingborgs stad sedan ett år tillbaka.  Vi kommer också visa på olika sätt att monitorera och visualisera data och hur utvecklingen ser ut i en nära framtid.

 

Var: Hetch, Henckels Torg 3, 252 36 Helsingborg

När: 1 jun 2022 10:00 – 19:00

 

Vi på Lindab brinner för att göra inomhusmiljön bättre och mer hälsosam. Luftföroreningar är idag en av de största globala hälsoutmaningarna. Faktum är att inomhusluft kan vara upp till fem gånger så förorenad som utomhusluft. Det betyder att vi löper högre risk att drabbas av astma och andra respiratoriska andningssjukdomar om vi vistas i byggnader med dålig luftkvalitet.

Och det vill vi göra något åt.

Varmt välkomna att mingla och diskutera inomhusluft, varför det är viktigt, hur man kan mäta, monitorera och visualisera luften.