Skip to main content

Lindab & Mavenoid vinner Ignite Rapid Rollout på Ignite Awards 2021

Vi är stolta att ta emot Ignite Rapid Rollout tillsammans med Mavenoid! Tack till Mavenoid för bra samarbete och till Ignite Sweden för all support!

 

Här följer Ignite Sweden’s motivering:

Ignite Rapid Rollout 2021 – Privat sektor

Lindab och Mavenoid har bevisat att startups kan samarbeta med företag, trots sina skillnader i storlek, ekonomi och kultur. Tack vare deras starka engagemang och beslutsamhet att driva innovation har samarbetet utvecklats från en pilot till en fullständig kommersiell utrullning på rekordtid.

 

Om Ignite Awards

Detta är den 5:e upplagan av Ignite Awards. Utmärkelserna syftar till att uppmärksamma både privat och offentlig sektors samarbete med startups. Vi hyllar kommuner och stora företag som samarbetar med minst en startup under året.

 

 

Om Ignite Sweden

Ignite Sweden är ett program som leds av

Kista Science City, THINGS, STING, LEAD, MINC, Sahlgrenska Science Park och Uminova i samarbete med SISP. Ignite samfinansieras av Vinnova och Energimyndigheten.

Initiativet syftar till att främja innovation genom att koppla stora företag och offentliga organisationer till startups runt om i världen.

Sedan starten våren 2017 har Ignite anordnat matchmaking-event över hela Sverige som kopplar samman 837 startups med 260+ företag, vilket resulterat i 4387 möten och viktigast av allt 349 kommersiella samarbeten, varav 120+ har initierats under covid-pandemin. Detta belyser hur innovativa samarbeten kan fungera oavsett avstånd.